Мрієш бути водієм категорії "С"? Отримай у Тернопільському обласному центрі зайнятості ваучер на оплату навчання!

  • 108
    24 січня 2024 року розпочинається навчання на базі Дрогобицької автомобільної школи товариства сприяння обороні України (місто Дрогобич, Львівська область) за професією водій автотранспортних засобів категорії «С».
    У плані навчання: законодавство України про автомобільний транспорт і дорожній рух, правила дорожнього руху, правила перевезення вантажів автомобільним транспортом, основи безпечного керування автомобілем, експлуатаційні властивості автомобіля, професійна етика водія під час дорожньо-транспортних пригод, правила зберігання автотранспортних засобів на відкритій стоянці і в гаражі, правила надання першої домедичної допомоги, правові основи і відповідальність за порушення правил дорожнього руху.

   Все про організацію навчання за ваучером на вебсторінці Державного центру зайнятості у розділі “Навчання” - “Ваучери”, посилання тут http://surl.li/feqeq.

  За детальнішою інформацією зверніться у місцевий підрозділ Тернопільського обласного центру зайнятості [3], в Telegram: @DCZ19_Ternopil або за тел. «гарячої лінії» - 0635765756.

Фото без опису