Про скликання сорок другої позачергової сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 80

від 08 грудня 2023 року                                                                                       № 190

Про скликання сорок другої позачергової сесії  Козівської селищної ради восьмого скликання

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Козівської селищної ради восьмого скликання, враховуючи рішення Ради оборони Тернопільської області від 05 травня  2022 року «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області»:
1. Скликати сорок другу позачергову сесію Козівської селищної ради восьмого скликання 11 грудня 2023 року о 10 год 00 хв. в приміщенні залу засідань адмінбудинку Козівської селищної ради за адресою: вул.Грушевського, 38  смт Козова.

2. На розгляд сорок другої позачергової сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається внести питання:
2.1.Про внесення змін до бюджету Козівської селищної територіальної громади на 2023 рік (19560000000).
2.2.Про Програму соціального захисту населення «Турбота» на 2024-2026 роки Козівської селищної ради.
2.3.Про затвердження «Детального плану території для виділення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул.Заводській в смт Козова Тернопільської області».
2.4.Про надання згоди  ТзОВ «Радехівський цукор» на  «Нове будівництво 2-х споруд подвійного призначення  з властивостями ПРУ-диспетчерської та господарської будівлі  за адресою Тернопільська область, Тернопільський район, смт Козова, вул.Заводська,1».
2.5.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель за межами населеного пункту с.Дибще Тернопільського району Тернопільської області, площею 1,2581 га.
2.6.Про включення до переліку земельних ділянок для продажу права оренди земельних ділянок на аукціоні та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
2.7.Про внесення змін в рішення Козівської селищної ради від 27 липня 2023 року №2228 «Про надання дозволу на зміну цільових призначень об’єктів нерухомого майна комунальної форми власності Козівської селищної ради».
2.8.Про дострокове припинення повноважень старости Плотичанського старостинського округу Грицюка І.В.

3. Головам постійних  комісій селищної ради провести засідання комісій.
4. Відділу організаційно-виконавчої роботи селищної ради забезпечити повідомлення депутатів селищної ради про час і місце проведення сесії селищної ради.
    
Козівський селищний голова                                                  Сергій ДОБАЛЮК

Фото без опису