Відбувся семінар щодо сприяння жителям Тернопільщини у відкритті бізнесу

  • 76

     Нещодавно у Тернопільському обласному центрі зайнятості відбувся семінар з питань сприяння розвитку підприємництва на Тернопільщини. Як один із лекторів участь у семінарі взяв заступник начальника управління начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Віктор Орнатовський.

     Заступник директора Тернопільського обласного центру зайнятості Михайло Жмурко розповів присутнім про реалізацію в області майже 300 проєктів учасників програми мікрогрантів «Власна справа». Завдяки впровадженню в життя цих проєктів створено понад 600 нових робочих місць, став можливим розвиток бізнесів у сферах торгівлі, медичних та соціальних послуг, виробництва, фермерства, садівництва, квітникарства, харчування, освіти та інших напрямків.

   У свою чергу, Віктор Орнатовський детально розяснив присутнім питання оподаткування грантоотримувачів та найманих працівників, які були працевлаштовані у межах грантових програм. Також фахівець податкової служби розповів про надання та оподаткування благодійної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

 

Сектор інформаційної взаємодії

ГУ ДПС у Тернопільській області

Фото без опису