Тернопільські податківці розповідали про ведення бізнесу для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення

  • 93

   Нещодавно за ініціативи департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської обласної військової адміністрації та за сприяння ГО «Спілка захисту прав людей з інвалідністю Тернопільщини «Віримо у себе» проведено дводенний онлайн-семінар для осіб з інвалідністю та інших категорій маломобільних груп населення області. Темою семінару було підвищення рівня фінансової грамотності та залучення фінансування на розвиток бізнесу.

   Одними з лекторів на семінарі були фахівці обласної податкової служби – заступник начальника управління - начальник відділу адміністрування ПДВ управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Сергій Господарик та заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Тернопільській області Віктор Орнатовський.

   Під час заходу учасники мали можливість ознайомитись із практичними інструментами щодо створення та розвитку власної справи, особливостями оподаткування бізнесу окремих категорій маломобільних груп населення, а також опрацювали актуальні грантові програми підтримки підприємництва та структуру бізнес-планування.

Фото без опису