Спортивні команди Козівської громади взяли участь у ІІІ-тіх районних комплексних змаганнях з ігрових та силових видів спорту

  • 205

    30.09.2023 р. у с. Озерна Зборівської ТГ відбулися ІІІ-ті районні комплексні змагання з ігрових та силових видів спорту серед громад Тернопільського району, присвячені Дню захисників та захисниць України.

    Змагання проходили з шести видів спорту: мініфутболу або волейболу (за вибором в одному виді), шашок, настільного тенісу, армспорту і гирьового спорту.

    Наша громада взяла участь у всіх видах програми змагань. Найкращих результатів було досягнуто у настільному тенісі (Ярослав Пеляк - друге місце, Ірина Галайко - друге місце, загальнокомандне - друге місце) і шашках (Микола Янчинський - друге місце, Марія Кушнір-Панчак - друге місце і загальнокомандне - друге місце).

    Третє загальнокомандне місце посіла команда з армспорту (Василь Козіцкий - друге місце, Петро Запотічний - 5 місце).

    У гирьовому спорті - ІІІ загальнокомандне місце.

    Лише команді із с.Конюхи, яка виступала у змаганнях з мініфутболу, не вдалося здобути нагороди - у підсумку п’яте місце.

    Отож, у загальному заліку Спартакіади команди Козівської ТГ посіли почесне третє місце. Усіх наших спортсменів-переможців нагородили медалями, грамотами та кубками.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису