У Козівській громаді відкрили меморіальну дошку захиснику України Олегу Фику

  • 249

Герої живі - поки про них пам’ятаємо.

У Козівській громаді відкрили меморіальну дошку захиснику України Олегу Фику. Її виготовили за ініціативи однокласників героя та встановили на фасаді Козівського ліцею №2, у якому наш військовий навчався.

Сьогодні Олегу мало б виповнитися 25 років. Та не судилося... Безжальна війна забрала його молоде життя 3 січня 2023 року.

Вшанувати пам'ять Героя на подвір’я рідного закладу прийшли його рідні та друзі, однокласники, військові, учні й учителі ліцею, представники влади, побратими та жителі громади.

Почесне право відкрити меморіальну дошку надали батькам нашого захисника. За давньою традицією місцевий парох Роман Рокецький освятив пам'ятну дошку. Присутні, схиливши голови в скорботі, віддали шану світлій пам’яті військового та поклали квіти й лампадки до пам’ятного знаку.

Олег був справжнім патріотом, самовідданим та безстрашним воїном. На початку війни пішов добровольцем у Збройні сили України, де з честю та гідністю ніс службу і до останньої миті свого життя був вірним військовому обов’язку.

Відтепер, пам’ятний знак на фасаді школи буде постійним спогадом нам і наступним поколінням про героїзм та подвиг випускника навчального закладу і вірного захисника нашої Батьківщини.

Пам'ять про Олега назавжди закарбується в історії громади та в наших серцях.

Герої не вмирають!

Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису