Оголошено набір до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють»!

  • 171

    Шановні мешканці Козівської громади! Запрошуємо Вас вступати до об’єднаної штурмової бригади Національної поліції «Лють».

    Оголошено конкурс на посади підрозділу (полк, батальйон, рота) патрульної служби поліції особливого призначення (для укомплектування міжрегіонального територіального органу Національної поліції - Департаменту поліції особливого призначення Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють»). Набір кандидатів розпочався, в тому числі й для цивільною населення.

    Відбір кандидатів складатиметься з кількох етапів, а саме: тестування. ВЛК (військово-лікарська комісія), фізичні випробування, психологічні тести. Насамкінець на кандидата чекає співбесіда з поліцейською комісією та спецперевірка.

    Заробітна плата від 25 тис. грн. + 30 тис. грн (додаткової винагороди на період військового стану) +70 тис. грн (додаткової винагороди за безпосередню участь в бойових діях або заходах у районах ведення бойових дій).

    Реєстрація кандидатів здійснюється на офіційному сайті ГУНП в Тернопільській області. Якщо у кандидата виникли проблеми з відсиланням заявки чи немає такої технічної можливості, він може звернутися до працівників кадрового забезпечення Бережанського відділу поліції за адресою: м.Бережани, наші спеціалісти допоможуть у вирішенні цього питання. Також можна звертатись в Сектор відбору на службу УКЗ ГУНП в Тернопільській області за адресою: м.Тернопіль вул.Галицька, 40Б. Контактні телефони: 0676537728, 0676534593

Фото без опису