Козівський підрозділ компанії «Радехівський цукор» розпочне свою роботу з переробки цукрових буряків найближчим часом

  • 224

На запрошення головного інженера Дмитра Лицаря, сьогодні побував на території Козівського підрозділу компанії «Радехівський цукор», який розпочне свою роботу з переробки цукрових буряків найближчим часом.

Отці Роман Рокецький, Володимир Наконечний, Віталій Чижевський освятили територію підприємства, виробничі приміщення і поблагословили працівників та інженерно-технічний склад підрозділу на успішний і продуктивний сезон цукроваріння.

Я радію, що потужності цукрового заводу запрацюють знову у нашій громаді.
Сьогодні, під час війни, це особливо цінно та важливо. Завод забезпечує робочі місця, до бюджету стабільно надходить ПДФО, люди мають роботу з хорошою оплатою праці.

Дякую компанії "Радехівський цукор" за неодноразову допомогу Збройним Силам України, народному депутату Івану Чайківському, директору Віталію Сікорському, представникам аграрного сектору, які забезпечують завод сировиною та усім, хто доклав свої зусилля для успішного функціонування підприємства.

Бажаю легкого та продуктивного виробничого сезону компанії "Радехівський цукор", а працівникам сил, наснаги та витримки у їхній нелегкій праці.

Разом підтримуємо економіку регіону!

Козівський селищний голова
Сергій Добалюк

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису