У Козівській громаді відзначили День Незалежності України

  • 100

24 серпня, у 32-гу річницю Незалежності України, в храмах нашої громади відбулися святкові літургії, де молилися за мир та перемогу України. Віряни зійшлися у спільній молитві до Бога з проханням про заступництво та захист країни від ворога.

Керівники громади віддали шану полеглим у боротьбі за становлення та збереження незалежності України та поклали квіти до Стели Героїв Небесної Сотні, пам’ятних знаків борцям-героям що полягли за волю України та землякам-борцям за незалежність України.

Святкове дійство на честь Дня Незалежності України відбулося в центрі культури та дозвілля Козівської селищної ради. З вітальним словом до гостей свята звернувся Козівський селищний голова Сергій Добалюк. Він подякував нашим військовослужбовцям, які боронять і здобувають Незалежність, волонтерам, аграріям й бізнесу та кожному, хто на своєму фронті захищає рідну землю.

З нагоди Дня Незалежності України селищний голова нагородив грамотами медиків, що працювали у зоні бойових дій на Херсонщині, волонтерів та священнослужителів громади.

Опісля відбулося урочисте дійство за участі творчих колективів Козівської громади.

Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису