Про проведення громадських обговорень щодо реорганізації комунальних закладів освіти Козівської селищної ради

  • 102

від 18 липня 2023 року                                                                           № 109

 

Про проведення громадських обговорень

щодо реорганізації комунальних  закладів

освіти Козівської селищної ради 

 

З метою приведення у відповідність мережі закладів освіти Козівської територіальної громади, на підставі рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради від  17 серпня  2021 року № 214 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27.05.2021 року № 129 «Про затвердження заходів щодо оптимізації освітньої мережі в Козівській територіальній громаді на 2021-2024 роки», з метою інформування громадськості про можливі рішення Козівської селищної ради, керуючись статтею 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Провести громадські обговорення щодо реорганізації комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради впродовж 2023-2024 років.

3. Винести на громадські обговорення можливі ПРОЄКТИ рішень Козівської селищної ради (додаються).

4. Ініціатором проведення громадських обговорень щодо реорганізації комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради є Козівська селищна рада.

5. Визначити органом ради, що забезпечує організацію проведення громадських обговорень від імені органу місцевого самоврядування, відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради.

6. Відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради:

   6.1. Оприлюднювати оголошення про початок процедури громадського обговорення та ПРОЄКТ рішення, що підлягає обговоренню, в населених пунктах громади не пізніше 30 календарних днів до дня проведення громадських обговорень.

   6.2. Приймати пропозиції, зауваження та рекомендації щодо питань, які виноситься на громадські обговорення, від жителів Козівської громади в усній, письмовій та електронній формі і оприлюднити прийняту інформацію під час безпосереднього проведення громадських обговорень.

   6.3. Організувати проведення громадських обговорень з дотриманням протиепідемічних умов з участю мешканців Козівської громади, реєстрація місця проживання яких підтверджено відповідними документами.

7. Оприлюднити дане розпорядження разом із додатками на веб-сайті Козівської селищної ради.

8. Контроль за виконанням розпорядження доручити заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роману Солтису.

 

 Козівський селищний голова                                            Сергій ДОБАЛЮК

 

Фото без опису