Ярмарок вакансій АТ «Технологія»: потрібно більше 50 працівників, у планах - 190 нових робочих місць

  • 154

     На замовлення приватного акціонерного товариства "Технологія" у Тернопільській філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій. У зв’язку з відкриттям у м. Тернополі нового заводу, роботодавець має потребу в операторах автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, операторах автоматичних і напівавтоматичних ліній холодноштампувального устаткування, електромонтерах з ремонту та обслуговування електроустаткування, інженерах-контролерах, машиністах різальних машин, комірнику, підсобних робітниках, водіях навантажувача. Загалом - більше півсотні вакансій.

     Менеджер з персоналу компанії Світлана Тимчук розповіла присутнім, що підприємство є виробником і постачальником упаковок для харчових продуктів і напоїв, фармацевтичної та технічної промисловості. Виробництво засноване на сучасних технологіях, новітньому обладнанні, інноваціях менеджменту і контролю якості продукції.

     У Тернополі відкривається новий завод компанії, відтак потрібні працівники.

     Учасники заходу дізналися про вимоги до кандидатів на вакантні посади, можливості навчання на робочому місці, умови праці та її оплати, графік роботи.

     «На підприємстві є повний соціальний пакет, додаткове преміювання, доплата за знання іноземної мови, можливості кар'єрного розвитку», - зауважила Світлана Тимчук.

     Учасники ярмарку вакансій, які зацікавились пропозиціями роботи, поспілкувалися з представницею товариства та отримали запрошення відвідати підприємство для вирішення питання працевлаштування.

     До слова, підприємство має в планах створити 190 робочих місць, отож запрошуємо шукачів роботи на вакантні посади.

     За детальнішою інформацією зверніться у Тернопільську філію Тернопільського обласного центру зайнятості за адресою: м. Тернопіль, вул. Текстильна, 1б, тел. 0673132283, відділ рекрутингу та взаємодії з роботодавцями.

Фото без опису   Фото без опису