Захід «Щасливе дитинство у мирній країні» до Дня захисту дітей в "Центрі надання соціальних послуг" Козівської селищної ради

  • 99

      Діти — це найдорожче диво, яке наповнює життя дорослих радістю й теплом. Природно, коли дитину оточують любов’ю, увагою й піклуванням, і якщо в дорослому житті ми інколи мріємо повернутися у своє дитинство — значить, воно було щасливим і безтурботним, яким і має бути для кожної дитини на планеті.

      Уже традиційно у відділенні надання реабілітаційних та соціальних послуг для дітей з інвалідністю комунальної організації «Центр надання соціальних послуг Козівської селищної ради» 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей.  Це чудове свято радості, добра та надії .

    Сьогодні це набуває особливого значення, адже, на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

      Працівники відділення провели пізнавальний виховний захід «Щасливе дитинство у мирній країні», на котрому діти брали участь у різноманітних конкурсах, іграх, вікторинах. Також проявили фантазію у виготовленні колективної творчої роботи.  

      Позитивні емоції, хороший настрій та радісні посмішки на обличчях дітей - найкраща винагорода для  нас.

      Усі учасники свята отримали солодкі подарунки, насолоджувались смачною піцою та іншими смаколиками.

Колектив відділення, дирекція Центру, батьки та діти щиро вдячні підприємцям Козівщини за фінансову допомогу в організації даного заходу.

 

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису