Про закінчення опалювального періоду 2022/2023 року на території Козівської територіальної громади

  • 596

від 31 березня 2023 року                                                                                 33

 

Про закінчення опалювального періоду 2022/2023 року на території

Козівської територіальної громади

 

 

 

     Відповідно  до вимог  статті 42 Закону  України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Постанови Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій  для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (із змінами), Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378,  з метою раціонального використання енергетичних ресурсів та максимального дотримання загальних лімітів споживання природного газу, впорядкування розрахунків за використаний природний газ та враховуючи метеорологічну ситуацію, що склалася на території Козівської територіальної громади:

 

1. ТзОВ «Зелена енергія-2012», Козівському управлінню з експлуатації газового господарства ПАТ «Тернопільгаз», керівникам підприємств, установ, організацій Козівської територіальної громади закінчити  опалювальний період для бюджетних організацій, окрім дошкільних закладів освіти, дошкільних структурних підрозділів Плотичанської та Будилівської початкових шкіл, плавального басейну Козівського ліцею № 2 Козівської селищної ради, з 01 квітня 2023 року.

 

2. В дошкільних закладах та дошкільних структурних підрозділах Плотичанської та Будилівської початкових шкіл Козівської територіальної громади опалювальний період закінчити 15 квітня 2023 року.

 

3. ТзОВ «Енергосервісна компанія Біо-тепло», закінчити опалювальний період в КНП «Козівська центральна лікарня» Козівської селищної ради з 15 квітня 2023 року.

 

4. Дане розпорядження оприлюднити на офіційному веб-сайті Козівської селищної ради.

 

5. Контроль за виконанням розпорядження доручити заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роману  Солтису.

 

     Козівський селищний голова                                       Сергій ДОБАЛЮК

 

Фото без опису