Успіхи козівських спортсменів у змаганнях з футзалу

  • 360

25-26 лютого  у СК «Політехнік»  (м. Тернопіль) відбувся ІІІ тур фінальної частини у першій лізі Тернопільської фут зальної ліги сезону 2022/23. Цього разу команда Козівської ТГ ФК «Козова» зустрічалася з командою «Плотича-Ветеран».

Нашим хлопцям потрібно було виграти, щоб достроково за тур до закінчення змагань посісти ІІІ місце. Їм це вдалося зробити перемігши свого суперника з рахунком 7:1.

ВІТАЄМО наших футзалістів з перемогою та успішним виступом у чемпіонаті Тернопільської фут зальної І-ї ліги серед аматорських команд сезону 2022/23.

    26.02.2023 у місті Бережани (спортивний зал ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут») відбулися Х-ХІ тури відкритого чемпіонату Бережанщини з футзалу сезону 2022/23р.

    Команда «ЛФК» Козівської ТГ спочатку отримала технічний виграш (5:0) за неявку команди «Золота липа», а згодом наші футзалісти святкували перемогу над командою  «Вільховець» (6:1).

    Зауважимо, що гравець «ЛФК» Володимир Запотічний  за підсумком п’ятого ігрового дня визнаний найкращим гравцем  туру і автором найкращого гола.

    Після зіграних одинадцяти турів набравши 23 очки команда «ЛФЛ» Козівської ТГ ділить ІІ-ІІІ місце з командою «Надрічне» (с.Надрічне).