Про скликання позачергового засідання двадцять шостої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 114

від 10  листопада  2022 року                                                                                   №165

 

Про скликання двадцять шостої

позачергової сесії  Козівської селищної

ради восьмого скликання

 

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Козівської селищної ради восьмого скликання, враховуючи рішення Ради оборони Тернопільської області від 10 листопада  2022 року «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області»:

1. Скликати двадцять шосту   позачергову сесію Козівської селищної ради восьмого скликання 11 листопада  2022 року о 10 год 00 хв. в приміщенні залу засідань адмінбудинку Козівської селищної ради за адресою: вул.Грушевського, 38  смт Козова.

 

2. На розгляд двадцять шостої позачергової сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається внести питання:

    1. Про введення ставок асистента вчителя в закладах загальної середньої освіти Козівської селищної ради.
    2. Про припинення діяльності  закладу дошкільної освіти «Росинка» с.Плотича Козівської селищної ради шляхом його ліквідації.
    3. Про затвердження Статуту Плотичанської початкової школи Козівської селищної ради (в новій редакції).
    4. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність Козівської селищної територіальної громади об’єктів окремого індивідуально визначеного майна.
    5. Про викладення додатку 3 рішення Козівської селищної ради від 22.12.2020 року №59 «Про затвердження Положення, регламенту, переліку адміністративних послуг та графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради» в новій редакції.
    6. Про погодження інформаційних та технологічних карток з надання адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради.
    7. Про затвердження інформаційної та технологічної карток з надання адміністративної послуги Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради у сфері соціального захисту населення.
    8. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення - вуличного комітету «Струмок» в селі Вибудів.
    9. Про прийняття у комунальну власність Козівської територіальної громади окремо визначеного майна.
    10. Про затвердження договору оренди нерухомого майна №10 від 29 серпня 2022 року.
    11. Про присвоєння чергового рангу посадової особи Козівському селищному голові.
    12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення площею 15,0000 га та передача в оренду строком на один рік для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації об’єкту трубопровідного транспорту ТОВ «Оператор ГТС України», що знаходиться у Козівській територіальній громаді, в межах населеного пункту с.Будилів.
    14. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації об’єкту трубопровідного транспорту ТОВ «Оператор ГТС України», що знаходиться у Козівській територіальній громаді, за межами населеного пункту с.Козівка.
    15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Козівської територіальної громади за межами населеного пункту с.Мала Плавуча, Тернопільського району, Тернопільської області.
    16. Про передачу в оренду ПАП «Злагода» земельних ділянок під проектними польовими дорогами розташованими за межами населеного пункту с.Мала Плавуча, Тернопільського району, Тернопільської області в масиві земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
    17. Про припинення дії договору оренди землі по вул.Тернопільська, 18/3 в смт Козова, у зв’язку із закінченням терміну.
    18. Про передачу в оренду земельної ділянки в смт Козова, вул.Тернопільська, 18/3 гр.Стемковському Віктору Альбертовичу.
    19. Про передачу в оренду земельної ділянки в с.Вікторівка,                          вул. Шевченка, 75 гр.Сметані Марії Володимирівні.
    20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».
    21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПрАТ «ВФ України» для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (код згідно КВЦПЗ -13.03) з метою передачі в оренду в межах населеного пункту с.Будилів.
    22. Про внесення змін в договір оренди землі від 06.12.2017 року, укладений з ПрАТ «Київстар».
    23. Про внесення змін в договір оренди землі від 12.03.2012 року, укладений з ПрАТ «Київстар».
    24. Про надання дозволу ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
    25. Про затвердження детального плану території для будівництва сільськогосподарської будівлі (свинарника) по вул.В. Вишиваного в смт Козова Тернопільського району, Тернопільської області.
    26. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки по вул.Грушевського в селищі Козова.
    27. Про внесення змін в рішення Козівської селищної ради від 31.05.2021року № 665 «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки із зміною цільового призначення по вул.Привітна в смт Козова».

 

3. Головам постійних  комісій селищної ради провести засідання комісій.

 

4. Відділу організаційно-виконавчої роботи селищної ради забезпечити повідомлення депутатів селищної ради про час і місце проведення сесії селищної ради.

                                                                                                                      

Козівський селищний голова                                            Сергій ДОБАЛЮК

Фото без опису