Про скликання позачергового засідання двадцять п’ятої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 120

від 08 вересня 2022 року                                                                                       №129

 

Про скликання двадцять п’ятої  

позачергової сесії  Козівської селищної

ради восьмого скликання

 

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Козівської селищної ради восьмого скликання, враховуючи рішення Ради оборони Тернопільської області від 07 вересня 2022 року «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області»:

1. Скликати двадцять п’яту   позачергову сесію Козівської селищної ради восьмого скликання 09 вересня 2022 року о 10 год 00 хв. в приміщенні залу засідань адмінбудинку Козівської селищної ради за адресою: вул.Грушевського, 38  смт Козова.

 

2. На розгляд двадцять п’ятої  позачергової сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається внести питання:

    1. Про затвердження заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
    2. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Козівської селищної ради.

2.3.Про перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді.

2.4.Про внесення доповненя в  додаток 2 до рішення селищної ради від 30 листопада 2021 року №1283 « Про затвердження Положення про надання платних послуг, що надаються КЗ «Центр культури і дозвілля» Козівської селищної ради, а також затвердження переліку та тарифів платних послуг, що надаються КЗ «Центр культури і дозвілля» Козівської селищної ради».

2.5.Про погодження вартості батьківської плати за навчання у Козівській початковій спеціалізованій школі мистецтв Козівської селищної ради на 2022-2023 навчальний рік.

2.6.Про введення ставки асистента вчителя в Козівському ліцеї №1 Козівської селищної ради.

2.7. Про затвердження актів приймання- передачі.

2.8.Про викладення додатку 3 рішення Козівської селищної ради від 22.12.2020 року №59 «Про затвердження Положення, регламенту, переліку адміністративних послуг та графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради» в новій редакції.

2.9.Про затвердження інформаційної та технологічної карток з надання адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради у сфері соціального захисту населення.

2.10.Про втарту чинності рішень Козівської селищної ради.

2.11.Про виконання бюджету Козівської селищної територіальної громади за І півріччя 2022 року.

2.12.Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності орієнтовною площею 15,00 га з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.13.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-170) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться в межах населеного пункту с.Конюхи площею 0,0092 га.

2.14.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-4) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться в межах населеного пункту смт Козова площею 0,0133 га.

2.15.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-232) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться в межах населеного пункту смт Козова площею 0,0050 га.

2.16.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-106) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться в межах населеного пункту смт Козова площею 0,0135 га.

2.17.Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-158) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться в межах населеного пункту смт Козова площею 0,0082 га.

2.18. Про затвердження проекту землеустрою та надання земельної ділянки в оренду ВАТ «Тернопільобленерго» (ЗТП-354) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, що знаходиться в межах населеного пункту смт Козова площею 0,0126 га.

2.19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Козівської територіальної громади, за межами населеного пункту с.Плотича, Тернопільського району, Тернопільської області.

2.20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Козівської селищної ради, за межами населеного пункту с.Щепанів, Тернопільського району, Тернопільської області.

2.21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Козівської селищної ради, за межами населеного пункту с.З.Слобода, Тернопільського району, Тернопільської області.

2.22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Козівської селищної ради, за межами населеного пункту с.Конюхи, Тернопільського району Тернопільської області.

2.23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок комунальної власності на території Козівської селищної ради, за межами населеного пункту с.Вівся, Тернопільського району Тернопільської області.

2.24.Про передачу в оренду ФГ «Вікторія-92» земельних ділянок під проектними польовими дорогами, розташованими за межами населеного пункту с.Плотича, Тернопільського району, Тернопільської області в масиві земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.25.Про передачу в оренду ПП «Качан-07» земельних ділянок під проектними польовими дорогами,  розташованими за межами населеного пункту с.Щепанів, Тернопільського району, Тернопільської області в масиві земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.26.Про передачу в оренду ПАП «Нива» земельних ділянок під проектними польовими дорогами, розташованими за межами населеного пункту с.Золота Слобода, Тернопільського району, Тернопільської області в масиві земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.27.Про передачу в оренду ТзОВ «Мрія Фармінг Галичина» земельних ділянок під проектними польовими дорогами, розташованими за межами населеного пункту с.Конюхи, Тернопільського району, Тернопільської області в масиві земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.28.Про передачу в оренду ПАП «Агропродсервіс» земельних ділянок під проектними польовими дорогами,  розташованими за межами населеного пункту с.Вівся, Тернопільського району, Тернопільської області в масиві земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.29.Про передачу в оренду ПАП «Агропродсервіс» земельних ділянок під проектними польовими дорогами,  розташованими за межами населеного пункту с.Золота Слобода, Тернопільського району, Тернопільської області в масиві земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 

3. Головам постійних  комісій селищної ради провести засідання комісій.

 

4. Відділу організаційно-виконавчої роботи селищної ради забезпечити повідомлення депутатів селищної ради про час і місце проведення сесії селищної ради.

                                                                                                                      

Секретар селищної ради                                                            Дмитро БАРИЛКО

Фото без опису