Про скликання двадцять першої позачергової сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 116

від 03 травня 2022 року                                                                                           №60

 

Про скликання двадцять першої позачергової сесії  Козівської селищної ради восьмого скликання

 

Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Козівської селищної ради восьмого скликання:

1. Скликати двадцять першу позачергову сесію Козівської селищної ради восьмого скликання   04 травня 2022 року о 10 год 00 хв. в приміщенні залу засідань адмінбудинку Козівської селищної ради за адресою: вул.Грушевського,38  смт Козова.

 

2. На розгляд двадцять першої позачергової  сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається винести питання:

2.1. Про внесення змін в рішення Козівської селищної ради від 31 травня 2021 року № 541 «Про затвердження Положення про оренду комунального майна Козівської селищної ради та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна».

2.2. Про викладення додатку 3 рішення Козівської селищної ради від  22.12.2020 року №59 «Про затвердження Положення, регламенту, переліку адміністративних послуг та графіку роботи Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради» в новій редакції.

2.3. Про затвердження інформаційних та технологічних карток з надання адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Козівської селищної ради у сфері соціального захисту населення

2.4. Про внесення змін в рішення Козівської селищної ради від 13 січня 2021 року № 101 «Про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Козівської селищної ради».

2.5. Про делегування повноважень щодо управління майном комунальної власності Козівської селищної територіальної громади.

2.6. Про затвердження Положення та структури комунальної організації «Центр надання соціальних послуг Козівської селищної ради» ( нова редакція).

2.7. Про втрату чинності рішення Козівської селищної ради від 21.02.2022 року № 1791 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ПрАТ «ВФ України» для розміщення та експлуатації інших технічних засобів зв’язку (код згідно КВЦПЗ-13.03) з метою передачі в оренду в межах населеного пункту с.Будилів».

2.8.Про проведення інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності, орієнтовною площею 16,6 га., з метою передачі її в оренду на строк до одного року для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.9. Про затвердження акту комісії Козівської селищної ради на предмет усного звернення гр.Шпитка М.В., жителя с.Конюхи.

 

3. Головам постійних  комісій селищної ради провести засідання комісій.

 

4. Відділу організаційно-виконавчої роботи селищної ради забезпечити повідомлення депутатів селищної ради про час і місце проведення сесії селищної ради.

                                                                                                                      

 

Козівський селищний голова                                          Сергій ДОБАЛЮК

 


Фото без опису