Відправлено чергову допомогу для військових

  • 445

Шановні мешканці громади, хочу подякувати вам за те, що ви робите!

Кілька днів тому ми повідомили, що 12 січня знову відправляємо машини з потребами для військових. Ви не просто відгукнулися – ви проявили велику щедрість, милосердя і турботу.

Ми спільно з волонтерським центром Козівщини завантажили два буси, як то кажуть, під зав’язку. Від засобів гігієни та дитячого харчування для дитячих лікарень – до «буржуйки» для військових. Дбайливо запаковані і підписані продукти харчування, теплі речі, медикаменти – все це вже вирушило у дорогу на Схід.

Багато пакунків зібрані конкретним нашим землякам їх рідними. Але є і те, що передали громади, колективи, підприємці. Долучилися й діти, частину заколядованих коштів віддали на потреби ЗСУ (6550 грн. – Зразковий Дитячий театр "Дивосвіт" кер. Людмила Кулька, 8580 грн. – Козівський будинок дитячої та юнацької творчості "Юність" кер. Світлана Пекар ). За ці гроші придбано комплекти теплого одягу (балаклави, рукавиці, взуття). Багато продукції надав колектив Закладу дошкільної освіти "Ромашка", кер. Світлана Гудова. Дякую вам усім!

Велика вдячність за продукцію Парафії Св. Василія Великого УГКЦ смт.Козова. Все свіженьке, герметично запаковане ще й красиво підписане!

Дякую за надані м’ясні продукти власникам магазинів «Подільський фермер», Рибак», «М’ясний склеп», «Олесинські ковбаси» (ТОВ «Компіс») та нашим аграріям.

Отець Володимир Наконечний поблагословив завантажені автомобілі та водіїв на щасливу дорогу, всі разом помолилися і чекаємо добрих новин із фронту.

Дякую кожному, хто не втрачає віри і продовжує підтримувати ЗСУ! Кожен на своєму місці робимо все можливе, щоби наблизити Перемогу!

Козівський селищний голова                                                   Сергій Добалюк

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису