Про скликання позачергового засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради

  • 144

від 14 грудня 2022 року                                                                              № 181


Про скликання позачергового засідання 
виконавчого комітету
Козівської селищної ради  

 
    Відповідно до п. 11 ст. 7 Регламенту Козівської селищної ради, керуючись ст.ст. 42, 53, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»: 

Скликати позачергове засідання  виконавчого комітету Козівської селищної  ради 15 грудня 2022 року о 09:00 годині в приміщенні залу засідань адмінбудинку селищної ради по вул.Грушевського,38.
2. Запропонувати для розгляду на позачерговому засіданні  виконавчого комітету  селищної ради наступні питання:
  2.1. Про проєкт змін до Програми розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Козівська центральна районна лікарня Козівської селищної ради» на 2022-2025 роки.
  2.2. Про затвердження робочого проекту  «Благоустрій з відновленням дорожнього покриття по вул.Л.Українки (від буд. № 39 до дороги М 12) в смт Козова, Тернопільського  району, Тернопільської області».
   2.3. Про укладення додаткових угод про продовження  договорів оренди комунального майна Козівської селищної ради.
   2.4. Про утворення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Козівської територіальної громади.
3. Керуючому справами (секретарю) виконавчого комітету довести до відома членів виконавчого комітету про проведення чергового засідання виконкому.
4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

    Козівський селищний голова                                  Сергій ДОБАЛЮК