Потреби для бійців та 2 автомобілі на військові потреби поїхали з Козови у Бахмут, Херсон, Запоріжжя та інші населені пункти

  • 207

Кожного разу, коли ми відправляємо вантажі на східні та південні напрямки, я відчуваю особливе хвилювання. Знаю, що кожен пакунок потрапить у руки нашим землякам: когось нагодує, когось зігріє, когось вилікує.

Але сьогодні ці відчуття особливі, бо наближаються Різдвяні свята, такі важливі для кожного українця. І разом з необхідними речами так хочеться передати захисникам щось більше, ніж просто побутові речі. Щоб вони там, далеко від дому, від рідних, бодай на якусь мить відчули той Дух Різдва, який укріплює віру у перемогу Добра! Щоб вони скуштували звичні традиційні страви і разом з усією Україною на Святий Вечір зустріли Першу Зорю, яка звістить світу Народження Божого Сина.

Веземо не тільки речі придбані волонтерами, а й багато передач від рідних. Крім того вдалось придбати два автомобілі для військових потреб.

Цього разу дорога веде на такі напрямки:

Бахмут, Херсон, Запоріжжя, Краматорськ, Слов’янськ, Курахове, Соледар, Гуляйполе, Часів Яр, Покровськ (Запорізької області).

З благословення отця Володимира Наконечного вантажі прямують до місць призначення. Отець передав водіям-волонтерам посвячені образки Зарваницької Матері Божої.

Військовим важлива наша підтримка - молитвою, матеріальною підмогою, вірою у Перемогу!

Дякую усім небайдужим мешканцям Козівської громади! Разом ми незламні!

Слава Україні! 

Фото без опису   Фото без опису   

Фото без опису   Фото без опису