Казкове дійство «Зустрічайте Миколая! Він вас всіх чудово знає!» у відділенні надання реабілітаційних та соціальних послуг для дітей з інвалідністю

  • 492

       День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, якого з нетерпінням чекають діти. Усі вони прагнуть веселощів, подарунків та приємних сюрпризів. І як добре, коли мрії збуваються!

      16 грудня 2022 року у відділенні надання реабілітаційних та соціальних послуг для дітей з інвалідністю комунальної організації «Центр надання соціальних послуг Козівської селищної ради» відбулося казкове дійство «Зустрічайте Миколая! Він вас всіх чудово знає» за участю самого Святого Чудотворця, котрий щедро обдарував діток подарунками. Не обійшлося і без цікавих розваг, конкурсів, вікторин, віршів, пісень та колядок.

      Працівники відділення висловлюють щиру подяку всім підприємцям Козівщини за розуміння та допомогу в організації солодких подарунків. Незважаючи на те, що зараз  не легкий для всіх нас час, адже в нашій країні іде війна, яка забрала у дітей дитинство, доброчинці змогли подарувати  малечі радість, позитивні емоції,  віру в диво.

     Тож нехай Божа  милість зійде на кожного з Вас, а Святий Миколай обдарує міцним здоровям, благополуччям та миром.

 

Фото без опису Фото без опису