Правовий захід на тему: «Присвоєнння кадастрового номера»

  • 258

     В рамках «Прискорення приватних інвестицій у сільське господарство» для мешканців Олесинського старостинського округу фахівець сектору «Козівське бюро правової допомоги» Оксаною Адамів було проведено правовий захід та консультування на тему: «Присвоєнння кадастрового номера».

     Кожній земельній ділянці, відомості про яку внесено до Державного земельного кадастру, присвоюється кадастровий номер. Кадастровий номер земельної ділянки є її ідентифікатором у Державному земельному кадастрі.
Тому задля обізнаності мешканців села фахівець сектору наголосила куди потрібно необхідно звернутися для присвоєння кадастрового номера, та що до заяви потрібно додати технічну документацію із землеустрою та в електронному вигляді обмінний файл (XML).
     Після цього особа отримує витяг із державного земельного кадастру із зазначенням кадастрового номеру земельної ділянки. 
     Зауважимо!!! Що з 24 лютого 2022 року відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в Україні введено режим воєнного стану. 
     Разом з тим низкою нормативно-правових норм було закрито реєстри, з метою недопущення витоку інформації, що на сьогодні може дещо призупинити діяльність у даній сфері. 

Фото без опису