Оголошення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

  • 340

 Фото без опису

Популярне резюме для подачі в засоби  масової інформації для ознайомлення з громадськістю

 

     ФГ «Вікторія-92», що знаходиться за адресом: 47681, Тернопільська область, Тернопільський район, село Плотича, вул. Грушевського, має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря у зв’язку з закінченням терміну дії попереднього.

     Підприємство належить до 2 групи об’єктів для яких розробляються документи з обгрунтування обсягів викидів.

ФГ "Вікторія" спеціалізується по вирощуванню зернових, бобових культур та олійних культур (збирання врожаю та підготовка продукції до збуту).

   Господарством проводяться операції із прийому, очищення, сушіння, зберігання та відпуску зерна для чого використовується зерноочисне обладнання, зерносушарня та склади. Крім цього наявна кузня, мехмайстерня та столярний цех.

     Для опалення встановлено 2 котли Арістон, які працюють на природному газі.

      Сушіння зерна проводиться  зерносушкою BROCK SQ24, яка працює на газі.

   Джерелами забруднення є: котли, обладнання для очищення, просушування, перевезення і зберігання зерна, обладнання мехмайстерні, кузня та деревообробний верстат..

    Викиди в атмосферу від виробничої діяльності становлять – 16,246 т/рік: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – 12,3674т, діоксид азоту – 1,7538 т, оксид вуглецю – 2,0698 т, сірки діоксид – 0,036 т, сполуки заліза  – 0,004 т, сполуки марганцю – 0,0002 т та ряд речовин, викиди від яких менше 100 грамів за рік.

     Окрім цього в атмосферу викидається 1468,9965 т парникових газів.

     Перевищень технологічних та  санітарно-гігієнічних нормативів в процесі виробничої діяльності немає.

  Зауваження приймаються за адресом: 46021, Тернопільська обл., місто Тернопіль, вул. М. Грушевського, 8, Тернопільська обласна державна адміністрація, тел. 0352-25-95-93, електронний адрес eco_ter@eco.te.gov.ua протягом 30 календарних днів з дня опублікування інформації.

 

Фото без опису

Фото без опису