Осіння толока у дендрологічному парку

  • 233

     Другий рік поспіль на території Козівського дендропарку «Лісова пісня» відбувається толока. Голова селищної ради Сергій Добалюк залучив до осіннього прибирання працівників ради, будинку дитячої та юнацької творчості та КП «Благоустрій».

     Хоча надворі осінь, Козівський дендроголічний парк оживає. Люди зібрали листя, впорядкували доріжку, провели обрізування дерев.

     Яблуні тут старі, але досі плодоносять. Плоди солодкі, соковиті, а головне – натуральні. Зібрані яблука передали у дошкільні навчальні заклади. Хай смакують дітки та ростуть здорові!

     У цьому році в парку відновили фонтан, який був у занедбаному стані багато років. Водограй запрацює уже навесні. На його оновлення не витрачені бюджетні кошти, бо усі роботи проведені за рахунок місцевих меценатів.

     А чи знали ви, що на території парку є багато дерев та кущів занесених до Червоної книги України? Красиві місця – поряд. Наша Козівщина – прекрасна, а парк - чудове місце для прогулянок та активного відпочинку. Доки погода обдаровує теплом, обов’язково завітайте у парк!