Навчання на тему «Організація надання соціальних послуг у громаді»

  • 386

    Фахівці Тернопільського обласного центру соціальних служб провели 26 жовтня у Козівській селищній раді тренінг. Тема «Організація надання соціальних послуг у громаді» є цікавою для усіх фахівців із соціальної роботи. Відтак у залі зібралися спеціалісти селищної ради, представники старостинських округів та соціальних служб громади.

    Директор Тернопільського обласного центру соціальних служб Смаль Галина Несторівна розпочала спілкування з присутніми з тези про те, що сімейно-центрований підхід – запорука успішного розвитку громади. Далі спікер ділилася з присутніми методами роботи із соціально вразливими родинами та громадянами. Наголосила на важливості уважного ставлення до дітей та розповіла, як громада повинна реагувати на проблеми у соціальній сфері згідно законодавства. Особливу увагу приділили питанню тимчасово переміщених осіб.

    Допомога людям, які потрапили у складні життєві обставини – вагомий сегмент діяльності територіальної громади, у якому дуже важлива співпраця керівництва громади та фахівців соціальної сфери.

Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису    Фото без опису