17 вересня в Україні відзначають День рятівника

  • 487

     За дорученням голови Козівської громади перший заступник селищного голови Вадим Щеглов взяв участь у святкових заходах з нагоди Дня рятівника.

     Цьогоріч, у часі війни, окремі професії набули нового змісту. Праця у Державній службі надзвичайних ситуацій - це передусім готовність стати на захист цивільних перед такими небезпеками, з якими не стикалися до цього. Це щоденний ризик для життя, і велика відвага продовжити службу, адже за 8 місяців війни ми чітко усвідомлюємо, на що здатний ворог.
     З нагоди Дня рятівника грамотами та цінними подарунками відзначено службовців 18 пожежно-рятувальної частини ІІ державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області - майора Сергія Сороку, капітана Андрія Яцишина, старшого прапорщика Мар'яна Конопацького, старшого прапорщика Миколу Ободінського; провідного інспектора ВЗНС Херсонського райуправління ГУ ДСНС України у Херсонській області, капітана Олега Юрченка.
     Керівники громад, на території яких забезпечують цивільний захист службовці ІІ державного пожежно-рятувального загону, висловили вдячність рятівникам за віддану службу, високі професійні якості, готовність виконувати свій громадянський та службовий обов’язок у нелегкі часи.
     Також керівники Козівської громади, голова селищної ради Сергій Добалюк та перший заступник голови Вадим Щеглов отримали подяку від начальника ГУ ДСНС у Тернопільській області Віктора Маслея за вагомий внесок у покращення матеріально-технічної бази 18 пожежно-рятувальної частини, що знаходиться в Козові.
     Щиро дякуємо за відзнаку, за службу мешканцям громади, готовність прийти на допомогу, та надіємося на плідну співпрацю надалі.

                З Днем рятівника!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису