Звіт про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді

  • 595

      Організатор громадського обговорення: Козівська селищна рада.

      Підстава для проведення громадського обговорення: розпорядження Козівського селищного голови від 26 травня 2022 року №73 «Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Козіській територіальній громаді».

     На виконання даного розпорядження 31 травня 2022 року старостам Козівської територіальної громади надіслано лист про подання пропозицій щодо перейменування вулиць та пропозицій  нових назв вулиць.

      06 червня 2022 року на засіданні  робочої групи з проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді погоджено перелік  вулиць, запропонованих до перейменування у Козівській територіальній громаді, а саме:

  • в смт Козова вулиці: Пушкіна, Чалдаєва, Ціолковського, Семашко, Суворова, Мічуріна, Комарова, Гагаріна;
  • в с. Конюхи вулиці: Горького, Хамузова, Щорса, Вітринка, Загній;
  • в с. Теофіпілка: Мічуріна, Жовтнева, Першотравнева;
  • в с. Золота Слобода вулицю Гагаріна.

     Даний перелік вулиць погоджений Козівським селищним головою 06 червня 2022 року.

     06 червня 2022 року на офіційному сайті Козівської селищної ради, у розділі «Оголошення» розміщено інформаційне повідомлення, в якому подано перелік вулиць до перейменування у Козівській територіальній громаді для отримання пропозицій щодо нових назв даних вулиць.

      З 06 червня по 20 червня 2022 року у Козівській селищній раді приймались пропозиції щодо нових назв вулиць.

     20 червня 2022 року на засідання робочої групи з проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді розглянуто пропозиції та погоджено нові назви вулиць, які запропоновані до перейменування у Козівській територіальній громаді а саме:

 

Назва населеного пункту

Діюча  назва вулиці

пропозиція щодо  нової назви вулиці

1

Козова

Пушкіна

Володимира Івасюка

Чалдаєва

Івана Пулюя

Ціолковського

Молодіжна

Семашко

Олени Теліги

Суворова

Митрополита Шептицького

Мічуріна

Дмитра Долішняка

Комарова

Івана Багряного

Гагаріна

Леоніда Каденюка

Гвардійська

Соборна

2

Конюхи

Горького

І.Франка

Хамузова, Карпенка

Карпенка- Карого

Щорса

Залужжя

Вітринка

Л.Українки

Загній

Шевченка

3

Теофіпілка

Мічуріна

Центральна

Жовтнева

Сонячна

Першотравнева

Франка

4

Золота Слобода

Гагаріна

Ярослава Тучапського

   

    20 червня 2022 року пропозиції щодо нових назв вулиць Козівської територіальної громади запропонованих до перейменування погоджені Козівським селищним головою.

     24 червня 2022 року на офіційному сайті Козівської селищної ради, на головній сторінці та в розділі «Оголошення», було висвітлено інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді, яке проходило з 24 червня по 11 серпня 2022 року.

     Пропозиції (зауваження) приймались у письмовій та усній формі, надсилались електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 45 днів з дня його оголошення.

     22 серпня 2022 року на засіданні робочої групи з питань перейменування вулиць у Козівській територіальній громаді  розглянуто пропозиції, які надійшли в період громадського обговорення.

 

Фото без опису