ТОП-5 безкоштовних курсів для професійного розвитку

  • 1589

        Для підтримки українців в такі тяжкі часи багато платформ для розвитку зробили безкоштовний доступ. Це чудовий шанс покращити або отримати нові професійні навички.

Genius Space — це простір для вивчення нової професії, зростання в кар’єрі або розвитку бізнесу. Всі професійні курси наразі безкоштовні для українців. Зокрема, можна навчитися інтернет-маркетингу, опанувати SMM або професії project manager, HR manager, seo-фахівець, WEB-дизайнер, бухгалтер ФОП тощо. 

Boosta Academy — онлайн-школа від IT-компанії Boost пропонує освоїти нову digital-професію. На вибір надається чотири напрямки: SEO & Linkbuilding, SMM і таргетинг, Customer Care: Support&Sales або фриланс на платформі Fiverr. 

Campster — тут можна опанувати професію копірайтера, вивчити німецьку, англійську або французьку мови. Також доступні курси з вивчення таких програм як Adobe Photoshop, Microsoft Exel, вступ до програмування та основи інтернет-маркетингу. 

Консалтинго-тренінгова компаніE5 — онлайн-курси про фреймворк, бізнес-аналіз, Scrum та проджект-менеджмент. 

Основи цифрового маркетингу — курс від Google з можливістю отримати сертифікат в кінці. Знання основ цифрового маркетингу допоможе вам розвивати бізнес чи будувати кар’єру.

 

За інформацією телеграм-каналу  https://t.me/businessweekua