До уваги громади!

  • 1594

          Днями було поширено інформацію щодо проведення весняного призову на строкову військову службу та розпочато процес вручення повісток особам, які підлягають призову.

          За новою інформацією від Генерального штабу Збройних Сил України, у 2022 році не проводитиметься весняний призов на строкову військову службу до Збройних Сил та інших військових формувань.

           У зв’язку з військовою агресією російської федерації та з метою забезпечення оборони держави, підтримання бойової і мобілізаційної готовності ЗСУ та інших військових формувань Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 69/2022 «Про загальну мобілізацію» в державі оголошено загальну мобілізацію.

           Під час проведення в Україні загальної мобілізації, комплектування вакантних посад у Збройних Силах України та інших військових формуваннях здійснюється за рахунок надходження військовозобов’язаних та резервістів. Таким чином потреби у проведенні чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-червні 2022 року немає.

 

Призов на строкову військову службу до війська у квітні-червні поточного року не проводитиметься, - Генеральний штаб ЗСУ | Міністерство оборони України (mil.gov.ua)