Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Козівській територіальній громаді

  • 532

від 06 квітня  2022 року                                                                                     № 51

 

Про запровадження та забезпечення заходів

правового режиму воєнного стану

в Козівській територіальній громаді

          На виконання рішення ради оборони Тернопільської області від 31.03.2022 року № 32 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в області», відповідно законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про оборону України», Указу Президента України від 24 лютою 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 24 лютого 2022 року 91/01.02-01 «Про запровадження та забезпечення заходів правового режиму воєнного стану в Тернопільській області», керуючись статтею 42 Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Заборонити фото-відео зйомку на території Козівської територіальної громади блокпостів, об'єктів військової та критичної інфраструктури, будівель органів державної та виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, уповноважених на  виконання відповідних функцій, доріг, на яких вони розмішені, а також місць масових скупчень людей.

2. Оприлюднити дане розпорядження на офіційному web-сайті Козівської селищної ради.

3. Контроль за виконанням розпорядження доручити заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайлу Простяку.

 

 

       Козівський селищний голова                                                                             Сергій ДОБАЛЮК

Фото без опису