В Козівській громаді відбулась нарада з керівниками освітніх закладів

  • 1210

     З ініціативи селищного голови відбулася підсумкова нарада за участі керівників закладів загальної середньої освіти Козівської громади, першого заступника голови Вадима Щеглова, заступника голови Романа Солтиса, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Марії Іваніцької. Селищний голова підвів підсумки співпраці керівництва громади та освітньої галузі за рік, що минає.

     Обговорено об’єкти, які вдалося реалізувати в освітніх закладах - придбання автобуса в школу с.Городище, дофінансування на завершення ремонту опорної школи в Козові, ремонт підлогового покриття школи №2, поточні ремонтні роботи у школах громади.

     Спілкувалися також про перспективи та плани на 2022 рік - облаштування харчоблоків, придбання шкільних автобусів, заміна вікон в окремих школах громади. Окремо обговорили наповненість учнями освітніх закладів, пробеми довозу, зокрема, стан доріг.

     Приємною новиною для педагогів стала анонсована керівництвом громади надбавка для педагогічних працівників у 2022 році. Відбулася конструктивна бесіда.

     Керівники громади привітали освітян з прийдешніми новорічними та різдвяними святами.

     Наприкінці наради вручено ноутбуки педагогам в рамках програми «Ноутбоук кожному вчителю».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису