Про скликання чотирнадцятої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання

  • 490

від 19 листопада  2021 року                                                                                 № 212

Про скликання чотирнадцятої сесії  

Козівської селищної ради восьмого скликання

      Керуючись пунктом 8) частини 4 статті 42, статтею 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Козівської селищної ради восьмого скликання:

     1.  Скликати  чотирнадцяту сесію Козівської селищної ради восьмого скликання 30 листопада 2021 року о 10 год 00 хв. в приміщенні залу засідань адмінбудинку Козівської селищної ради за адресою: вул.Грушевського,38 смт Козова.

     2. На розгляд чотирнадцятої сесії Козівської селищної ради восьмого скликання передбачається винести такі питання:
     2.1. Про припинення діяльності комунального підприємства редакція Козівського селищного комунального радіомовлення шляхом його ліквідації.
     2.2. Про зміни до бюджету Козівської селищної ради  на 2021 рік (19560000000).
    2.3. Про Програму розвитку та фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Козівська центральна районна лікарня Козівської селищної ради» на 2022-2025 роки.
    2.4. Про затвердження Статуту Комунальної установи «Козівський інклюзивно-ресурсний центр» Козівської селищної ради (нова редакція).
     2.5. Про затвердження Положення про надання платних послуг, що надаються КЗ « Центр культури і дозвілля» Козівської селищної ради, а також затвердження переліку та тарифів платних послуг, що надаються КЗ « Центр культури і дозвілля» Козівської селищної ради.
     2.6. Про передачу майна з балансу відділу освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради на баланс Козівської селищної ради.
     2.7. Про підтримку звернень депутатів Тернопільської районної ради.
     2.8. Про звернення депутатів Козівської селищної ради.
     2.9. Земельні питання:
     2.9.1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для безоплатної приватизації.
     2.9.2. Про розгляд звернень громадян щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу у власність.
     2.9.3. Про розгляд клопотань щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою.
     2.9.4. Про затвердження землевпорядної документації.
     2.10. Інші питання поточної роботи. 
     2.11. Різне.

     3. Головам постійних комісій селищної ради провести засідання комісій.

     4. Відділу організаційно-виконавчої роботи селищної ради забезпечити повідомлення депутатів селищної ради, керівників комунальних установ, організацій, підприємств селищної ради, представників засобів масової інформації про час і місце проведення сесії селищної ради.


    Секретар селищної ради                                                    Дмитро БАРИЛКО