В Козівському ЗЗСО №2 офіційно відкрили оновлений після ремонту спортзал.

  • 1580

             Ще навесні селищний голова Сергій Добалюк спільно з народним депутатом Іваном Чайківським під час робочого візиту оглянули шкільний спортзал. Підлогове покриття перебувало в аварійному стані та потребувало капітального ремонту.

         За короткий період часу, спільними зусиллями керівництва громади та сприяння народного депутата Івана Чайківського, вдалося реалізувати ініціативу, повністю змінити покриття підлоги, а також відновити ремонт.

        Згідно проєкту, з Фонду соціально-економічного розвитку на ремонт спортзалу громада отримала близько 800 тис грн., та долучилася по співфінансуванні у розмірі 10% від суми (80 тис грн).

        «Це перший масштабний проект, який успішно реалізований в громаді за кошти соцеконому. Я думаю, школа №2 отримала унікальну можливість, і використає її сповна. Переконаний – в цьому спортзалі виховають не одного успішного спортсмена», - відзначив селищний голова Сергій Добалюк.

           З словами вітань та побажань виступили також начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька, директор освітнього закладу Микола Максимів, учнівський президент школи №2 Назар Мацишин.

         Переповнені емоціями діти, учні освітнього закладу, підготували до свята драйвовий танець.

           В рамках зустрічі Іван Чайківський вручив Козівському селищному голові Сергієві Добалюку «Паспорт громади», над яким працювала ціла група експертів спільно із представниками громади.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису