Підсумки чергового засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради 27 жовтня 2021 року

  • 1865

Опрацьовано такі питання порядку денного:

  • Керівники комунальних установ селищної ради прозвітували про рівень підготовки житлово-комунальних господарств та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років. Начальник КП «Благоустрій» Богдан Медвідь повідомив, що закуплено близько 300 тонн піску, заключено договір на закупівлю близько 13 тонн солі, перевірено готовність техніки, яка за необхідності працюватиме на дорогах взимку. 
  • Селищний голова доручив керівникам старостинських округів зібрати та подати інформацію про першочергові ділянки дороги, на яких виникають труднощі під час руху взимку, щоб забезпечити їх піщано-сольовою сумішшю.
  •  Керівник комунального закладу «Козівська центральна лікарня» Богдан Маркевич повідомив, що опалювальний процес в медзакладі відбувається без проблем, котельня забезпечена паливними матеріалами (дровами) в повній мірі. Богдан Григорович інформував також про стан захворюваності коронавірусною інфекцією в Козівській громаді, відзначивши негативну тендецію. 
  • Керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги Зоряна Пончко окреслила основні фактори роботи підрозділів Центру, яких у Козівській громаді є 5. Усі підрозділи готові до холодного періоду. Також Зоряна Пончко наголосила керівникам старостинських округів про необхідність активізувати роботу щодо приведення сільських ФАПів до норм ДБН.
  •            Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька повідомила, що кочегари, які працюють в освітніх закладах, пройшли відповідні навчання, підготовку, отримали дозвільні документи для роботи в осінньо-зимовий період. Газовою службою проведено перевірку димоходів в закладах освіти. 
  •         Начальник відділу інформувала також про проєкти програм, які будуть винесені на затвердження сесії, зокрема, Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2022-2025 роки, Програму основних культурно-мистецьких заходів на 2022-2025 роки, Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Козівської селищної ради на 2021-2025 роки.

•    Начальник фінансового відділу Володимир Зарічний ознайомив виконавчий комітет з питанням про схвалення звіту про виконання бюджету Козівської селищної ради за 9 місяців 2021 року;
•    Заслухано інформацію про сплату місцевих податків і зборів у 2021 році. Інспектор відділу бухгалтерського обліку Марія Гох повідомила присутніх щодо сум заборговоності у різних населених пунктах громади.
•    Блок питань, які стосуються роботи відділу містобудування та архітектури, озвучив головний спеціаліст відділу Василь Сваток.
•    Виконавчим комітетом схвалено питання про виділення матеріальної допомоги з фонду соціального захисту та соціального забезпеченння населення на загальну суму 14 000 грн, та надання одноразової матеріальної допомоги на поховання на суму 6000 грн. 
З усіх питань прийняті відповідні рішення. 

Фото без опису Фото без опису