Підсумки громадського обговорення щодо посади старости Ценівського округу

  • 2710

       В селі Ценів Козівської громади відбулося громадське обговорення щодо кандидатури старости Ценівського старостинського округу.

       Голова організаційного комітету щодо обговорення в даному окрузі, заступник селищного голови Роман Солтис, ознайомив учасників із основними пунктами нормативних документів, які регулюють процедуру обговорення. Він зазначив, що обговорення проходитиме у два етапи – визначення рівня підтримки запропонованої кандидатури та громадські слухання.

        На посаду старости Ценівського старостинського округу Козівським селищним головою запропоновано кандидатуру Ігора Коваля.

      Членами оргкомітету проведено письмове опитування шляхом заповнення підписних листів, щодо підтримки кандидатури Ігора Коваля у селах Ценів, Вибудів, Вимислівка. За результатами опитування, 295 осіб підтримали висунуту кандидатуру, що складає більше 20% від кількості жителів в даному окрузі (1337).

       Процес затвердження кандидатури старости Ценівського старостинського округу відбудеться на черговому сесійному засіданні.

Фото без опису Фото без опису