Про початок опалювального періоду 2021/2022року на території Козівської територіальної громади

  • 731

від  13 жовтня 2021 року                                                  №181

Про початок опалювального періоду 2021/2022року на території

Козівської територіальної громади

 

 

          Керуючись  статтею 42 Закону  України  «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про житлово-комунальні послуги», Постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій  для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (із змінами), Правилами підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 № 620/378,  з метою раціонального використання енергетичних ресурсів та максимального дотримання загальних лімітів споживання природного газу, впорядкування розрахунків за використаний природний газ та враховуючи метеорологічну ситуацію, що склалася на території Козівської територіальної громади :

 

  1. Дошкільним закладам освіти, КНП «Козівська центральна районна лікарня Козівської селищної ради» розпочати опалювальний сезон 18 жовтня 2021 року.
  2. Закладам освіти, культури та охорони здоров’я, іншим бюджетним  установам та організаціям розпочати опалювальний сезон  25 жовтня 2021 року.
  3. ТзОВ «Зелена енергія-2012», ТзОВ «Енергосервісна компанія Біо-              тепло» забезпечити подачу теплової енергії  закладам освіти, культури та охорони здоров’я, іншим бюджетним  установам, закладам та організаціям.
  4. Козівському управлінню з експлуатації газового господарства ВАТ «Тернопільгаз» організувати розпломбування опалювальних приладів після здачі бюджетними та комунально-побутовими об’єктами відповідних документів. Забезпечити додаткове інформування споживачів про дотримання Правил безпеки систем газопостачання при користуванні газом.
  5. Дане розпорядження оприлюднити в засобах масової інформації.
  6. Контроль за виконанням розпорядження доручити заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайлу Простяку.

 

 Козівський селищний голова                                            Сергій ДОБАЛЮК          

Фото без опису