Підсумки позачергового засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради 30 вересня 2021 року

  • 1260

     На позачерговому засіданні виконавчого комітету Козівської селищної ради 30 вересня під керівництвом селищного голови Сергія Добалюка розглянуто наступні питання:

•    Погоджено тарифи на виробництво і постачання теплової енергії ТзОВ «Енргосервісна компанія «БІО-ТЕПЛО» та ТзОВ «Зелена енергія-2012» для потреб установ та організацій громади. Визначено КП «Козова Комунсервіс» виконавцем послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Козівської територіальної громади.
•    Заступник селищного голови Михайло Простяк ознайомив з інформацією про необхідність придбання штучної новорічної ялинки та матеріалів для її оздоблення, з метою встановлення в смт Козова в період новорічних та різдвяних свят. Рішенням виконавчого комітету доручено КП «Благоустрій» здійснити тендерну закупівлю ялинки та оздоблення.
•    Виконавчим комітетом, в рамках співпраці з поліцією, прийнято рішення про встановлення додаткових камер відеофіксації на території громади.
•    Начальник відділу   юридичного забезпечення та комунальної власності Василь Чабан інформував щодо порядку використання службових автомобілів виконавчого комітету Козівської селищної ради.

     З  усіх опрацьованих питань прийняті відповідні рішення.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису