Підсумки засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради 23 вересня 2021 року

  • 1066

     Козівський селищний голова Сергій Добалюк провів чергове засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради.

     Опрацьовано такі питання порядку денного:
• Начальник фінансового управління Володимир Зарічний інформував щодо складу робочої групи з питань складання проєкту бюджету Козівської територіальної громади на 2022 рік та ознайомив присутніх із планом заходів щодо складання проєкту бюджету Козівської територіальної громади на 2022 рік.
• Про взяття на квартирний облік двох малозабезпечених сімей повідомила інспектор відділу бухгалтерського обліку Марія Гох, а також надала відомості щодо заборгованості по сплаті земельного податку, орендної плати та податку на нерухомість по усіх населених пунктах громади.
• Головний спеціаліст відділу містобудування та інфраструктури Василь Сваток ознайомив з блоком питань, які стосуються присвоєння адреси та підключення будівель до центральної мережі водовідведення.
• Виконавчим комітетом надано дозвіл на встановлення дорожніх знаків «В’їзд заборонено» на вул.Грушевського та «Стоянка заборонена» на вул.Колійова,7 в смт Козова.
     Селищний голова провів нараду із старостами щодо вирішення поточних організаційних питань. Зокрема, обговорили проблему газопостачання в ДНЗ окремих сіл громади та процес затвердження старостинських округів. Заступник селищного голови Роман Солтис інформував щодо роботи закладів освіти в Козівській громаді в період встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Фото без опису Фото без опису  Фото без опису