10 вересня 2021 року відбулося засідання позачергової сесії Козівської селищної ради

  • 1230

         Депутати опрацювали такі питання порядку денного:
•    начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька інформувала депутатів щодо результатів конкурсу на посади директора комунальних закладів: «Центр культури та дозвілля» та закладу позашкільної освіти «Козівський будинок дитячої та юнацької творчості «Юність». Шляхом голосування депутати погодили кандидатури Світлани Андрушків на посаду директора Центру культури та дозвілля, та Світлани Пекар на посаду директора Козівського будинку дитячої та юнацької творчості «Юність». 
•    Затверджено мережу закладів загальної середньої освіти Козівської громади на 2021-2022 навчальний рік. Марія Іваніцька ознайомила депутатів з основними складовими цієї мережі, кількістю класів та осіб, які здобуватимуть освіту.
•    Щодо особливостей робочого проєкту «Поточно-середній ремонт вул.Павла Думки в смт Козова Тернопільської області» інформував заступник селищного голови Михайло Простяк. 
•    Депутати розглянули питання перезатвердження проєктно-кошторисної документації «Енергозберігаючі заходи в Козівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1», яке озвучив заступник селищного голови Роман Солтис.
       З  усіх опрацьованих питань прийняті відповідні рішення.