Підсумки засідання дев'ятої сесії Козівської селищної ради

  • 1325

        На черговому засіданні сесії 27 серпня під керівництвом селищного голови Сергія Добалюка депутати роглянули понад 100 питань порядку денного.
•    З блоком питань, які стосуються освітньої галузі, ознайомив заступник селищного голови Роман Солтис. Депутати погодили питання щодо вартості батьківської плати за навчання у Козівській початковій спеціалізованій школі мистецтв на 2021-2022 роки, та встановили її у розмірі 150 грн/місяць на усі напрямки навчання. Паралельно визначили суму оплати для пільгових категорій, та категорії учнів, які зможуть навчатися безкоштовно. Обговорили шляхи вирішення проблеми навчання дітей з сусідніх громад.
•    Роман Солтис інформував також з питання про перепрофілювання ліжкового фонду Козівської лікарні та виділення певної кількості ліжок для створення послуги «Хірургія одного дня»
•    По бюджетних питаннях доповів начальник фінансового відділу Володимир Зарічний. Зокрема, жваве обговорення викликало питання про прогноз бюджету Козівської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.
•    З питань юридичного характеру інформував начальник відділу юридичного забезпечення Василь Чабан. Шляхом голосування депутати надали дозвіл на прийняття у комунальну власність гідротехнічної споруди (дамби в смт Козова, яка до цього була безхазяйною).
•    Депутати розглянули питання, які окреслюють ситуацію довкола роботи Козівського ринку. На сесію був запрошений керівник РайСТ Віктор Садовський, який мав можливість висловити свою думку з даних питань. 
•    Опрацьовано блок земельних питань, які попередньо були розглянуті на земельній комісії.
      З усіх питань прийняті відповідні рішення.

Фото без опису  Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису