Козівський селищний голова Сергій Добалюк провів чергове засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради.

  • 1198

      Опрацьовано такі питання порядку денного:
•    Начальник служби у справах дітей Іван Гладчук ознайомив присутніх із висновком про доцільність влаштування дітей, позбавлених батьківського піклування, у дитячий будинок сіменого типу, за запропонував затвердити цей висновок.
•    Заступник селищного голови Михайло Простяк інформував щодо проєкту Програми перевезення окремих пільгових категорій громадян на приміських маршрутах автотранспортом та відшкодування витрат на здійснені перевезення по Козівській громаді. Програму передбачено на 2021-2023 роки. Опрацьовано ще кілька питань комунальної сфери.
•    Рішенням виконавчого комітету затверджено виділення матеріальної допомоги з фонду соціального захисту та соціального забезпечення населення на загальну суму близько 15 000 грн.
•    З блоком питань, які стосуються присвоєння адреси та підключення будівель і споруд до мереж електро- та водопостачання ознайомив начальник відділу містобудування та інфраструктури Ярослав Адамів.
        З усіх питань прийняті відповідні рішення.  Згодом селищний голова та перший заступник Вадим Щеглов провели нараду із старостами щодо вирішення поточних організаційних питань. Зокрема, наголосили на важливості інформаційного забезпечення населення щодо сплати земельного податку, орендної плати та податку на нерухомість. Інспектор відділу бухгалтерського обліку Марія Гох надала відомості щодо заборгованості по усіх населених пунктах, та нагадала, що крайній термін сплати податку – 28 серпня.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису