Про проведення громадських обговорень щодо реорганізації комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради 

  • 964

 від 17 серпня  2021 року                                                                                  № 154

 

Про проведення громадських обговорень щодо реорганізації

комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради 

 

     На підставі рішення виконавчого комітету Козівської селищної ради від  17 серпня  2021 року № 214 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27.05.2021 року № 129 «Про затвердження заходів щодо оптимізації освітньої мережі в Козівській територіальній громаді на 2021-2024 роки», з метою інформування громадськості про можливі рішення Козівської селищної ради, керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

 

1. Провести громадські обговорення щодо реорганізації комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради впродовж 2021-2022 років.

3. Винести на громадські обговорення можливі проєкти рішень Козівської селищної ради (додаються).

4. Ініціатором проведення громадських обговорень щодо реорганізації комунальних  закладів освіти Козівської селищної ради є Козівська селищна рада.

5. Визначити органом ради, що забезпечує організацію проведення громадських обговорень від імені органу місцевого самоврядування, відділ організаційно-виконавчої роботи Козівської селищної ради, відповідальною особою визначити начальника відділу організаційно-виконавчої роботи Козівської селищної ради Надію Бень.

6. Відділу організаційно-виконавчої роботи Козівської селищної ради:

6.1. Оприлюднювати оголошення про початок процедури громадського обговорення та ПРОЄКТ рішення, що підлягає обговоренню, в населених пунктах громади не пізніше 30 календарних днів до дня проведення громадських обговорень.

6.2. Приймати пропозиції, зауваження та рекомендації щодо питань, які виноситься на громадські обговорення, від жителів Козівської громади в усній, письмовій та електронній формі і оприлюднити прийняту інформацію під час безпосереднього проведення громадських обговорень.

6.3. Організувати проведення громадських обговорень з дотриманням протиепідемічних умов з участю мешканців Козівської громади, реєстрація місця проживання яких підтверджено відповідними документами.

7. Оприлюднити дане розпорядження разом із додатками на веб-сайті Козівської селищної ради.

8. Контроль за виконанням розпорядження доручити заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Роману Солтису.

 

 

 

 Козівський селищний голова                                            Сергій ДОБАЛЮК

 

Проєкти рішень Козівської селищної ради

Фото без опису