Козівський селищний голова Сергій Добалюк передав Городищенському ЗЗСО І-ІІІ ст. ключі від придбаного шкільного автобуса.

  • 1952

      В рамках програми «Шкільний автобус» Козівська селищна рада спільно з Тернопільською ОДА на умовах співфінансування придбали автобус, який довозитиме учнів з сіл громади.

           Городищенський освітній заклад сьогодні один з найперспективніших у Козівській громаді. На цьому наголосила у вітальному слові начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька.

        Селищний голова Сергій Добалюк подякував голові Тернопільської ОДА Володимиру Трушу за участь у співфінансуванні, депутатам облради Володимиру Гачу, Володимиру Болєщуку, депутату Козівської селищної ради Івану Кир’янчуку за підтримку школи у різноманітних проектах, привітав гостей зустрічі напередодні Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України.

           «Я радий, що діти нашої громади отримують доступ до якісної освіти, яку надають кваліфіковані педагоги, можливість навчатися в хороших умовах, в повноцінних учнівських колективах, розвиватися фізично в добре облаштованих спортивних залах», - відзначив селищний голова.

       Отець Богдан Зінченко освятив транспортний засіб та побажав школі успіхів, процвітання, талановитих учнів.

           Перший заступник селищного голови Вадим Щеглов, заступник селищного голови Роман Солтис, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька привітали директорку Городищенського освітнього закладу Оксану Дашкевич та педагогічний колектив. У вітаннях керівництва прозвучала єдина думка про те, що в рамках реформування галузі освіти головним завданням є змінити підхід до ведення діяльності, та акцент зробити на те, щоб на першому місці ставити дитину, її розвиток, потреби, співпрацю з батьками. Такий комплексний підхід дасть успішні результати.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису