Підсумки засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради 20 липня 2021 року

  • 1346

   

  Відбулося засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради під керівництвом селищного голови Сергія Добалюка та секретаря виконавчого комітету Світлани Смереки.
Опрацьовано такі питання порядку денного:
•    З питань, які стосуються компетенції служби у справах дітей Козівської селищної ради, інформував начальник служби Іван Гладчук. Закрема, прийнято рішення про надання статусу дитини-сироти та влаштування під опіку дитини. Також члени виконавчого комітету затвердили протокол засідання Комісії для формування пропозицій щодо потреби субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 
•    Членами виконавчого комітету опрацьовано питання та прийнято схвальні рішення про проєкти змін до Програми «Молодь Козівщини на 2021-2025 роки», Програми збереження архівних фондів Козівським комунальним трудовим архівом на 2021-2025 роки, Програми основних культурно-мистецьких заходів на 2021 рік.
•    До старост сіл громади звернулася керівник Центру первинної медико-санітарної допомоги Зоряна Пончко. Вона детально інформувала присутніх щодо процесу вакцинації у Козівській громаді. Зокрема, зазначила, які вакцини наявні у медиків громади на даному етапі. Також, для зручності, сформовано мобільні бригади, які будуть здійснювати вакцинацію у селах громади, створено відповідний графік, який озвучила Зоряна Миронівна.
•    З організаційних питань, які виникають у процесі роботи, із старостами поспілкувався перший заступник селищного голови Вадим Щеглов. Зокрема, питань, які стосуються поточного ремонту доріг, фінансування стратегічних об’єктів, які розташовані у селах (заклади освіти, пункти надання медичної допомоги), питань соціальної сфери.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису