В Козівській громаді лунають щемливі ноти випускного вальсу

  • 1949

       Днями в Козові відсвяткували випускний вечір усі три заклади освіти.

   В п’ятницю, 25 червня, Козівський селищний голова Сергій Добалюк привітав випускників закладу загальної середньої освіти №2 на їхньому святі.

     «Використовуйте кожну можливість, яку дарує вам доля. Вчіться, працюйте, дружіть, любіть, і робіть це на повну, з гарним настроєм, на позитиві, і все у вас обов’язково буде добре», - наголосив у вітальному слові селищний голова.

      Попри форс-мажор який влаштувала випускникам погода, свято видалося теплим та щемливим. Діти згадували приємні моменти шкільних років, дякували дирекції школи, педагогам, за глибокі знання, атмосферу в школі, досвід.

     В суботу, 26 червня,  випускний вечір відсвяткували випускники Козівської гімназії ім.В.Ґерети. На свято у Центр культури та дозвілля завітав перший заступник селищного голови Вадим Щеглов та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька. Керівники привітали колишніх гімназистів, побажали їм здійснити усі  мрії, вступити в бажані вузи, здобути омріяний фах.

     Юні випускники тішили глядачів своїми запальними танцями, душевними музичними композиціями, які присвячували батькам, друзям, рідній ґімназії.

   Не менш запальним та теплим було свято випускного вечора у закладі загальної середньої освіти №1, яке відбулося 27 червня на площі школи. «Зірковий випуск 2021» привітали заступник селищного голови Роман Солтис та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька. Гостей свята вразили своєю творчістю не лише випускники, а і танцювальний флеш-моб педагогів закладу освіти.

 Ще раз – щирі вітання для усіх випускників Козівської громади!

Міцного здоровя, вдалих починань та звершень, здійснення усіх мрій!

В добру путь, любі випусники!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису