Футбол об’єднує громаду: «Кубок мера» в Козові

  • 2037

              Сьогодні на центральному стадіоні відбулися змагання з міні-футболу, присвячені 25-тій річниці Дня Конституції України. Команди у запеклому протистоянні змагалися за Кубок мера. Організаторами змагань виступили Козівська селищна рада та відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради. 

        Серед учасників - команда селищної ради, відділу освіти, культури, молоді та спорту, гравці «Онуру», сектору поліцейської діяльності (смт.Козова), державної пожежної рятувальної частини №18 (смт.Козова), СК «Ветеран 2010», команда Спілки бійців та волонтерів АТО та команда газового господарства (смт.Козова).

         Відкрив змагання Козівський селищний голова Сергій Добалюк, який звернувся до учасників змагань з вітальним словом. «Бажаю усім успіхів та перемоги. Спорт - запорука здоров’я. Я переконаний, ми маємо всіма способами популяризувати це, та залучали громаду до участі», - зазначив селищний голова. 

         У двох групах відбулися матчі, які і визначили переможців. Лідерами змагань стали гравці державної пожежної рятувальної частини №18 (смт.Козова). На другому місці – сектор поліцейської діяльності (смт.Козова). Замикають трійку лідерів гравці СК «Ветеран 2010». Четверте і п’яте місце відповідно отримали гравці відділу освіти, культури, молоді та спорту та Козівськоі селищної ради.

       Кубки переможцям, м’ячі у подарунок та грамоти учасникам під бурхливі оплески глядачів вручив селищний голова Сергій Добалюк.

       У номінації «кращий воротар» лідером став Мирослав Лаврів (сектор поліцейської діяльності), кращий захисник – Роман Колодніцький (відділ освіти, культури, молоді та спорту Козівської селищної ради). У номінації на кращого нападника перемогу отримав Андрій Палинський (державна пожежна рятувальна частина №18). Кращим гравцем турніру став Володимир Барилко (СК «Ветеран 2010»).

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису