Підсумки засідання виконавчого комітету 24 червня

  • 1222

    Козівський селищний голова Сергій Добалюк провів чергове засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради 24 червня.

Опрацьовано такі питання порядку денного:

  • Про представлення багатодітної матері Оксани Закришки (с.Вівся) до отримання звання «Мати-героїня» повідомила начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Марія Іваніцька. Вона інформувала членів виконкому про пільги, виплати, переваги, які отримає власниця такого статусу, розповіла про особу матері, яку представлять до нагороди, та запевнила виконавчий комітет в необхідності цих дій.
  • Про питання, які стосуються роботи комунальних підприємств «Комунсервіс» та  «Благоустрій», доповів заступник селищного голови Михайло Простяк. Він також запропонував затвердити план заходів із підготовки житлово-комунальних господарств та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.

З цього приводу селищний голова Сергій Добалюк звернувся до старост та наголосив, що зараз потрібно підготувати інформацію, приблизно передбачити кількість піщано-сольової суміші, яка необхідна взимку, аби належним чином підготуватися до холодного сезону.

  • З питаннями, які стосуються роботи служби у справах дітей Козівської селищної ради, ознайомив присутніх начальник служби Іван Гладчук. Зокрема, це затвердження Програми соціально-правового захисту дітей на 2021-2025 роки, закріплення житла за дітьми, які отримали статус сироти.
  • Затверджено план роботи виконавчого комітету на ІІІ квартал 2021 року та організацію «гарячої» телефонної лінії Козівської селищної ради на ІІ півріччя 2021 року. Так, «гаряча» лінія працюватиме щовівторка за номером 2-13-17 (селищний голова Сергій Добалюк, перший заступник селищного голови Вадим Щеглов, заступники селищного голови Михайло Простяк та Роман Солтис) та за номером 2-19-53 (секретар селищної ради Дмитро Барилко та секретар виконавчого комітету Світлана Смерека).
  • Виділено матеріальну допомогу з фонду соціального захисту та соціального забезпечення населення загальною сумою 23000 грн., та одноразову допомогу на поховання сумою 2000 грн.