З нагоди професійного свята в Козівській громаді вітали працівників медичної сфери

  • 1503

    18 червня, напередодні Дня медичного працівника, Козівський селищний голова Сергій Добалюк, секретар Козівської селищної ради Дмитро Барилко, заступник селищного голови Роман Солтис, заступник голови Тернопільської РДА Микола Михайлів взяли участь в урочистостях, присвячених Дню медика, які відбулися в Козівській спеціалізованій школі мистецтв.

    За високий професіоналізм, самовіддану працю, багаторічний вагомий внесок у наданні медичної допомоги населенню територіальної громади та з нагоди професійного свята медпрацівники отримали почесні грамоти та квіти від керівництва громади.

    Медпрацівники Козівської громади отримали також грамоти від департаменту охорони здоров’я Тернопільської ОДА, Тернопільської обласної ради, від Тернопільської РДА. Грамотою від Міністерства охорони здоров’я привітав завідуючу інфекційним відділенням Козівської лікарні Анну Яценко керівник закладу Богдан Маркевич.

    «Не так давно перед лицем нового, небезпечного вірусу ми твердо впевнилися, наскільки цінна, складна і необхідна праця медиків», – зазначив у привітанні селищний голова Сергій Добалюк.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису