Цікавий літературно-пригодницький квест «У пошуках скарбів» відбувся у Козові

  • 992

           Організатори заходу – працівники Козівської селищної ради, Центральної публічної бібліотеки, районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

         6 команд школярів: «Червоні вітрила», «Шукачі пригод», «Спритники», «Тауряни», «Дивосвіт», «Смайлики» виконували завдання на час, малювали, розгадували кросворди та ребуси, шукали аналогії, продовжували речення, брали участь у різноманітних конкурсах та багато іншого на локаціях «Профорієнтаційна», «Літературна», «Природнича», «Музична», «Бібліотечна», «Спортивна». 

     Фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Козівської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості Ірина Слівінська керувала профорієнтаційною локацією.

      Під час заходу діти мали можливість проявити свої інтелектуальні та творчі здібності, кмітливість, знання, наполегливість, вміння справлятися з навантаженнням, розподіляти час, працювати в команді, швидко вирішувати проблему, орієнтуватись в незнайомому місці, а також вчилися вести здоровий спосіб життя. Саме ці якості та навички в майбутньому стануть у нагоді як в професійному, так і особистому житті. Одним із «секретних» завдань було зробити селфі з представником органів влади.

       Діти були вдячні організаторам за цікаво та корисно проведений час, отож додому поверталися із масою незабутніх вражень, втомлені, задоволені та щасливі.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису