Підсумки засідання виконавчого комітету 27 травня

  • 1336

  Завершилося чергове засідання виконавчого комітету Козівської селищної ради під керівництвом селищного голови Сергія Добалюка.

   На порядку денному члени виконавчого комітету опрацювали та схвалили 26 питань.

  • Про затвердження заходів щодо приведення у відповідність освітньої мережі в Козівській територіальній громаді на 2021-2024 роки інформував заступник селищного голови Роман Солтис. Він ознайомив присутніх з основними пунктами програми, необхідними кроками, які будуть зроблені в процесі, та очікуваними результатами.
  • Про блок питань, які стосуються компетенції служби у справах дітей, доповів начальник служби Іван Гладчук. Зокрема, визначення способі участі батька у вихованні дитини, затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав та інші.
  • З питань, які стосуються присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна інформували: головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Василь Сваток по об’єктах в Козові та старости сіл по майну у селах громади.
  • Проект Програми поводження з твердими побутовими відходами на території Козівської селищної ради на 2021-2025 рік представив заступник селищного голови Михайло Простяк. Утилізація побутових відходів – проблемне питання кожного населеного пункту.

«Ми ведемо перемовини з компетентними людьми, які займаються збором пластикових відходів. Плануємо організувати спеціальні контейнери і внормувати збір на утилізацію пластику. Вважаю це важливим напрямком роботи на шляху становлення громади», - зазначив селищний голова Сергій Добалюк.

  • Члени виконавчого комітету заслухали інформацію секретаря виконкому Світлани Смереки та схвалили питання виділення матеріальної допомоги з фонду соціального захисту та соціального забезпечення населення загальною сумою 36000 грн та надання одноразової матеріальної допомоги на поховання загальною сумою 4000

Фото без опису Фото без опису Фото без опису